FORRETTER (Diner transportable)

KOLDE FISKE FORRETTER:

2. Spinatpaupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, urtecreme
3. Laksesvane m. dressing (lakserulle m. laksemoussé)
4. Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks
5. Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing (kold dampet laks m. rejer, asparges)
6. Fersk røget lakseroulade m. forelmoussè og lakserogn m. dressing
7. Tunrose sprøjtet på ananasbund, dilddressing
8. Skaldyrspatè m. honningmelon, peberrodsdressing
9. Rejecocktail m. tomatiseret dressing, smør
10. Fersk røget laks m. lun røræg og sauteret spinat
11. ½ Hummer naturel (***)
12. Krabbekløer (***)

KOLDE FISKESYMFONIER:

13. Gravad laks, fersk røget hellefisk, rødspætterulle m. spinat, dressing
14. Kokosmarineret hellefisk, stegt rødfisk, lakserulle, m. dressing
15. Fersk røget laks, krebseroulade, mandelfarseret rødtungefilet, m. dressing

VARME FISKE FORRETTER:

16. Laksetournedos m. tomatiseret ris, stuvet spinat og vin blanc sauce
17. Vol au vent m. hummerstuvning
KOLDE FORRETTER:

18. Rosastegt andebryst på bund af sprød salat, hindbærcreme (*)
19. Kyllingecocktail Hawaii med karrydressing.
20. Honning melon m. røget kalkunbryst
21. Røget kalkun m. grøn æggestand og trænebærcompot
22. Røget dyrekølle m. rødbedesalat og lun røræg
23. Sprængt Berberie-bryst med letfrossen flødepeberrod (**)
24. Asparges Vinaigrette (sæson maj/juni) (***)

VARME FORRETTER:

25. Vol au vent med høns og asparges
26. Poussiner m. blå druer, hvidvinsauce
27. Indbagt duebryst m. hummerhaler (**)
28. Asparges Mousseline (sæson maj/juni) (***)
Tillæg på forret pr. couvert.

En * = kr. 20,00 To ** = kr. 40,00 Fire *** = dagspris