HOVEDRETTER (Diner transportable)

OKSEKØD:

2. Oksehøjreb (rosastegt).
3. Gammeldags oksesteg.
Hertil hvidekartofler, perleløg, ½ tomat m. peberrod samt citrusgulerødder.
4. Oksesteg med bordelaisesauce.
5. Oksefilet – rosastegt. Hertil peberbearnaise Sauce.
6. Helstegt oksemørbrad (**). Hertil Madeira Sauce.
KALVEKØD:

7. Kalvesteg stegt som vildt. Hertil Waldorff-salat, surt/sødt, svampe-saúte,
hvide og brune kartofler samt vildt sauce
8. Kalvesteg stegt m. persille. Hertil skysauce.
9. Kalvesteg farseret m. vårløg, svampe og bacon. Hertil skysauce.
10. Rosastegt kalveculotte. Hertil Calvados Sauce.
11. Kalvefilét – rosastegt. Hertil pernod/fersken Sauce
12. Dijonglaseret kalvefilét – rosastegt. Hertil let sennepfløde Sauce.
13. Calvadosmarineret kalvefilét – rosastegt. Hertil Calvados Sauce.
14. Helstegt kalvemørbrad (**).
SVINEKØD:

15. Svinemørbrad farseret m. pesto og hakkede oliven. Hertil Sauce Toscana.
16. Gammeldags flæskesteg. Hertil hvide og brune kartofler, skysauce, rødkål, surt,
½ æble med gelé samt chips.
17. Rødvinsmarineret svinekam. Hertil rødvins-sauce.
18. Glaseret hamburgerryg. Hertil asparges Sauce.
19. Fersken farseret svinemørbrad med bacon. Hertil Martini/fersken Sauce.
LAMMEKØD:

20. Lammeculotte stegt med hvidløg. Hertil Mint sauce.

FJERKRÆ:
21. Stegt perlehønebryst (*)
22. Gammeldags andesteg (*)
23. Sprængt røget glaseret and (*)
24. Sprængt gåsebryst (**)

VILDT

25. Stegt vildand (½ pr. couvert)
26. Stegt fasanbryst (**)
27. Helstegt dådyrkølle (**)
28. Helstegt dådyrryg (***)

For alle retter – hvor intet andet er anført – medfølger:

1 kartoffel samt 3 slags garniture – sæsonbestemt

TILLÆG på hovedret pr. couvert: * = kr. 20,00, ** = kr. 40,00, *** = dagspris