DESSERTER (festarrangement):

ISLAGKAGER/PARFAIT/SORBET:

2.      Skovridergaardens islagkage m. chokolade, mandler og marcipan
3.      Svingelens islagkage (nougatis, bund m. marengs og solbær, vanilleis chokolade og makroner)
4.      Bownies is
5.      Isbombe m. jordbæris
6.      Islagkage m. whiskymarineret marcipan, nødder og chokolade
7.      Vaniljebombe m. hindbærsorbet
8.      Dronningeis m. Ameretto mandellikør, ristet marcipan og mandel-splitter
9.      Desserttallerken m. hjemmelavet is, solbærsorbet, chokoladekage og frisk frugt
10.     Nøddekurv smurt med chokolade m. 3 kugler is (*)
11.     Nøddekurv smurt med chokolade, frisk frugt og rørt is (*)

DESSERTKAGER:

12.     Jordbærtærte (sæson)
13.     Skakbræt m. frugter. Hertil rørt is (kun egnet til buffet) – min. 25 personer
14.     Fragelite m. jordbæris
15.     Rabarber fragelite m. hvid choko-mousse
16.     Æblemarzarinkage m. sarah bernard creme og bailey-is
17.     Dadelkage anrettet på citroncreme. Hertil brændt hvid chokolade
18.     Rabarbertærte m. vaniljeis og brændt hvid chokolade
19.     Dobbeltbagt chokoladekage m. appelsinsorbet

FRUGT:

20.     Brændte figner m. ristede mandler, appelsin sorbet og vanilje is (*)
21.     Jordbær Romanoff (sæson)
22.     Peberflamberede jordbær m. rørt is (sæson) – flamberes ved bordet (*)
23.     Danske jordbær med  rørt is (sæson)

FROMAGER o.lign.:

24.     3 slags chokolademousse på kiksebund
25.     Cointreau fromage på nøddebund m. appelsinsauce
26.     Whiskyfromage m. abrikossauce
27.     Jordbærfromage m. chokoladesauce
28.     Citronfromage
29.     Nougatfromage m. mangosorbet
30.     Romfromage

DIVERSE:

31.     Ris a la mande m. kirsebærsauce
32.     Rådhuspandekager m. marcipan og abrikossauce

Tillæg på dessert pr. couvert:

En     * = kr.  25,00
To     ** = kr.  50,00