FORRETTER (fest arrangement)

FORRETTER KOLDE FISKE FORRETTER:

2.      Spinat-paupiette m. laksemoussé, ristet laksetern, dressing
3.      Fersk røget laks m.  lun røræg og sauteret spinat
4.      Laksemedalje med krepsehaler og ferskrøget laks. Hertil dilddressing.
5.      Laks Belle Vue m. tomatiseret dressing (kold dampet laks m. rejer, asparges)
6.      Citronmarineret laks, marinerede urter og sauce vetre
7.      Røget lakseroulade m. forelmoussè  og lakserogn m. dilddressing
8.      Varmrøget lakserilette, m. syltede løg, semidried tomater
9.      Lynstegt kammusling m. syltet blomkål samt blomkålspuré (**)
10.    Krabbeterrin, tomatconcasse og avocado creme
11.    Tunmousse på frisk ananas. Hertil tomatiseret dressing
12.    Rejecocktail m. tomatiseret dressing

KOLDE FISKE-SYMFONIER:

13.    Varmrøget laks, laksetatar på crouton samt kyllinge-soufflefars med røget laks og dilddressi.
14.    Røget laks med forelmousse, laksetatar på crouton, kyllingesouffle med kalvebrisler pyntet med
scampireje.

VARME FISKE FORRETTER:

15.     Kokkens fisketallerken bestående af:
   ristet havkat, indbagt rødtunge m. løg/champignon, vin blanc sauce
16.     Indbagt laks m. Estragon sauce         
17.     Laksetournedos m. Hummer sauce
18.     Kartoffelblinis m. fersk røget laks og purløgsdressing
19.     ½ gratineret hummer (**)
20.     Ristet havkat m. hummerhaler i filodej m. vilde ris, friterede urter, vin blanc sauce
21.     Bagt torsk på safran risotto m. æbler og krydderurter
22.     Dampet hellefisk viklet i parmaskinke. Hertil friteret skorzonnerrod og rødvins glace.

KOLDE FORRETTER:

23.     Cæsar salat
24.     Røget andebryst m. dijondressing
25.     Serranoskinke anrettt på sprød salat. Serveres med svampe-hindbær vinaigrette.
26.     Unghaneroulade med tomatrelish. Serveres med gulerodstappanade.
27.     Varmrøget andebryst glaceret med anis og appelsin. Anrettet på æble/aspargessalat.
28.     Frisk ananas m. hønsesalat og bacon
29.     Honning melon m. røget kalkunbryst
30.     Røget dyrekølle m. sennep vinagrette, sprødt rugbrød og feta

VARME FORRETTER:

31.     Vol au vent med høns og asparges
32.     Svampe bruchetta
Svamperagout på toastet brød anrettet med stegte champignons og revet parmasan.
33.     Asparges Mousseline (sæson maj/juni) (***) serveres med butterdejs-snitter
 
Tillæg på forret pr. couvert.

En   *        = kr. 40,00
To   **        = kr. 60,00
Tre ***       = dagspris