HOVEDRETTER (festarrangement):

OKSEKØD:
2.      Gammeldags oksesteg – langtidsstegt.
Hertil serveres hvide kartofler, sukkerbrunede perleløg, skysauce,
½ tomat m. peberrodssalat og gulerødder
3.      Helstegt oksefilet
4.      Helstegt oksemørbrad (**)
5.      Cognac flamberet oksemørbrad (**)

KALVEKØD:

6.      Kalvesteg stegt som vildt.
Hertil serveres hvide og brunede kartofler, Waldorff salat, surt/sødt, svampe-sauté samt vildt Sauce
7.      Kalvesteg stegt m. persille
8.      Farseret kalvetyksteg m. vårløg, bacon og svampe
9.      Cognacsflamberet kalveculotte – flamberes ved bordet
10.    Dijon glaceret kalveculotte
11.    Helstegt kalvekølle (min. 30 couverter)
12.    Helstegt kalvefilet
13.    Dijonglaseret kalvefilet
14.    Helstegt kalvemørbrad (**)
15.    Cognac-flamberet kalvemørbrad (**) flamberes ved bordet
 

SVINEKØD:

16.  Svinemørbrad farseret m. semidried tomater, ost, mandler. Hertil lys urtesauce
17.  Gammeldags flæskesteg, serveres med hvide og brunede kartofler, rødkål, surt/sødt, ½ æble m.
gelé, skysauce og franske kartofler.
18. Svinekam stegt som vildt

LAMMEKØD:

19.  stegt Lamme-culotte
20.  Lammekølle stegt m. hvidløg

 
FJERKRÆ:

21.  Farseret kalkun
22.  Gammeldags andesteg
Serveres med hvide og brunede kartofler, skysauce, rødkål, svesker og surt/sødt.

VILDT:

23.  Stegt vildandbryst
24.  Helstegt dyrekølle (*)
25.  Variation af dyr: Helstegt dyreryg/ og -kølle  (**)
26.  Helstegt dyreryg (**)

 
Såfremt ikke andet er nævnt serveres til hver hovedret:

1 slags kartoffel, 1 sauce samt 3 slags garniture – sæsonbestemt.

TILLÆG på hovedret pr. couvert:

En *         = kr. 40,00
To **       = kr. 60,00