NATMAD (festarrangement)

2.      Pizza
3.      Barbequemarinerede revelsben m. kartoffelsalat
4.      Kyllingepie m. champignon a la creme, salat
5.      Croissant m. diverse fyld, f.eks. hønse- og rejesalat
6.      Tærte m. spinat og røget laks, salat, dressing
7.      Pålægsbord: 4 slags pålæg, lun leverpostej med bacon/champignon, brød og smør
8.      Glaseret skinke m. kartoffelsalat, mix salat, brød og smør
9.      Gammeldags æggekage
10.    Lune frikadeller m. kold kartoffelsalat
11.    Kokkens natmad: Lun leverpostej m. champignon. og bacon, lune frikadeller m. rødkål, 2 slags pålæg
12.    Røde pølser, lun ribbensteg, kold kartoffelsalat

Forskellige former for suppe:

13.  Legeret svampesuppe
14.  Legeret aspargessuppe
15.  Mulligatawny (karrysuppe)
16.  Hønsekødsuppe
17.  Oksekødssuppe
18.  Løgsuppe
19.  Græskarsuppe