Reception – Åbent hus

Serveres som Buffet(min. 25 couverter, ellers tillægges der 10% pr. couvert.)

FORSLAG I:

  •     ¼ Minisandwich m. 2 slags pålæg
  •     Spinatpandekage m. lakse mousse
  •     Parmesan Crissini
  •     Vandbakkelser m. vildtpaté & ostecreme
  •     Kokostoppe m. chokolade

Pris pr. couvert kr. 135,00

FORSLAG II:

  •     ½ Tomat m. rejer
  •     Sveske i svøb
  •     2 slags Canapé m. f.eks. roastbeef, Vielo della Tuna,
  •     røget struds, div. Mousse.
  •     Parmaskinke m. gorgonzola
  •     Butterdejs snegle m. krydderfars
  •     Frisk frugt

Pris pr. couvert  kr. 150,00

FORSLAG III:

  •     Røget lakselagkage
  •     Melon m. parmaskinke
  •     ¼ Sandwich m. 2 slags pålæg
  •     Daddel m. hawaiicreme
  •     Chokolade Petit four m. pistacie & nougat
  •     Oste stænger

Pris pr. couvert  kr. 155,00

FORSLAG IV:

  •     Små vandbakkelser m. vildtpaté & ostecreme
  •     Asparges m. landskinke
  •     ½ Tomat m. rejefyld
  •     Cocktailpølser m. bacon
  •     2 slags ost & frisk frugt
  •     Kokostoppe m. chokolade
  •     Chokolade Petit four

Pris pr. couvert  kr. 175,00

FORSLAG V (tapas-tallerken):

  •     Svampebruchetta på toasted brød med parmesan
  •     Scampireje marineret i tomatpesto på toast melba.
  •     Røget dyrekølle på routon med æggestand.
  •     Serranoskinke med svampe-hindbær vinaigrette.
  •     Laksetatar rørt med kapers og rødløg.
  •     Oste med garniture.

Pris pr. couvert kr. 198,00

FORSLAG VI (tapas-tallerken):

  •     Røget tun med vinaigrette.
  •     Unghaneroulade med tomat relish.
  •     Dyreryg på svampe.
  •     Bruchetta af tomat/agurk/rødløg på toasted brød.
  •     Tomatshot med cremefraiche.
  •     Oste med garniture.

Pris pr. couvert  kr. 198,00

Ovennævnte forslag skal De betragte som et udgangspunkt for hvordan man eventuelt kan sætte en buffet sammen, for mulighederne er selvfølgelig mange. Derfor er det altid en god ide at komme ind og få en snak med os, så vi kan høre om netop Deres ønsker – og eventuelt kunne tilføje nogle gode forslag og ideer.

OVENNÆVNTE PRISER ER GÆLDENDE for 2012, og er baseret på betaling m. dankort, check eller kontanter.
Betaling med andre dansk udstedte kreditkort.: Tillæg 0,75%.