Reception – Åbent hus

Serveres som Buffet(min. 25 couverter, ellers tillægges der 10% pr. couvert.)

FORSLAG I:

  •     Mini vol au vent med tunmousse
  •     Blinis med creme fraiche, hakket rødløg og stenbiderrogn
  •     Brød crouton med serrano skinke og bruchetta fyld

Pris pr. couvert kr. 135,00

FORSLAG II:

  •     2 slags minisandwich
  •     2 slags canapé
  •     Serrano skinke med melon
  •     Butterdejssnegle med krydderfars
  •     Ostestænger

Pris pr. couvert  kr. 165,00

FORSLAG III:

  •     Laksetatar med vagtelæg
  •     Let stegt sushitun med vinaigrette og peber relish
  •     Svamperagout på crouton med trøffel og revet parmesan
  •     New York strip med bearnaise mayonaise og cornichon
  •     Unghaneroulade med gulerodstapenade

Pris pr. couvert  kr. 228,00

 

 

 

 

Ovennævnte forslag skal De betragte som et udgangspunkt for hvordan man eventuelt kan sætte en buffet sammen, for mulighederne er selvfølgelig mange. Derfor er det altid en god ide at komme ind og få en snak med os, så vi kan høre om netop Deres ønsker – og eventuelt kunne tilføje nogle gode forslag og ideer.

OVENNÆVNTE PRISER ER GÆLDENDE for 2018, og er baseret på betaling m. dankort, check eller kontanter.
Betaling med andre dansk udstedte kreditkort.: Tillæg 0,75%.