Tapas

Serveres i glas på buffetTapas er velegnet som appetizer eller i forbindelse med receptioner o.lign.

  1. Rimet kammusling med citronmayonaise og blody marygelé
  2. Laksetatar med cremefraiche, rødløg og vagtelæg
  3. Blinis med 3 slags rogn (laks-kaviar-løgrom) samt jordskok og dildmos
  4. Torsk i krydderkappe med torskelabskovs og rødbeder i egen saft
  5. Let stegt tun med vinaigrette samt peber relich
  6. Fasanroulade med tranebærgelé og appelsinfilét
  7. Dyreryg med waldorff samt surt og sødt i tekstur
  8. Lammekotelet med crumble af rugbrød og mynthesifon
  9. Svamperagoût med glaseret svamp og parmesan kiks samt persillemos
  10. Unghane-roulade med tomatrelich
  11. Agurk med varmrøget laks og sauce ravigote
  12. Sprængt høvlet gåsebryst med peberrodscreme, gulerod og porre
  13. Hvid og mørk chokolademousse
  14. Peach melba med hvid chokolade, hindbær og fersken
  15. Gl.daws æblekage – sat som gelé
  16. Oste med forskellige former af urtecreme, jord, mos eller dip.

– Ost kan serveres i glas – dog anbefales anretning på fade, såfremt der vælges flere slags !

Minimum 3 slags pr. person og minimum 10 couverter.

Pris ved bestilling af  3 stk – Kr. 158,00, 4 stk. – Kr. 178,00,  5 stk. 198,00.

Vi er selvfølgelig gerne behjælpelig med en spændende sammensætning.